Loading Догађаји

Rotary E-klub – II Rotary avantura vikend na Divčibarama

19/05/2017 @ 06:00 pm - 21/05/2017 @ 05:00 pm

 

II Rotary avantura vikend na Divčibarama

Dragi prijatelji u Rotariju,

Rotary E-klub Vas pozivamo na drugi „Rotary avantura vikend na Divčibarama“ od petka 19. maja do nedelje 21. maja 2017. godine.

U saradnji sa Vilom Plamenac na Divčibarama organizujemo Rotary vikend druženja i avanture. Želja nam je da se družimo, uživamo u prirodi i aktivnom turizmu, i nadoknadimo propušteno jer radimo u virtuelnom svetu 🙂

Svi Rotarijanci zainteresovani da se tokom tog vikenda zajedno sa drugim prijateljima u Rotariju druže, opuste, odmore, šetaju, voze bicikle, planinare, iskoriste panoramsku vožnju žičarom, uživaju u domaćoj hrani valjevskog kraja, degustiraju valjevsku rakiju ili uživaju u lokalnom vinu su dobro došli.

Planiran je i zajednički Rotary sastanak sa svečanom večerom u subotu 20. maja.

Broj mesta je ograničen, a prijave se mogu izvršiti do 30. aprila 2017. godine na email caslav@divcibareskiresort.com. Kontakt osoba je Časlav Maksimović.

Cena

 • Apartman 2-krevetni – 2000 din/noć
 • Apartman 3-krevetni – 3000 din/noć
 • Apartman 4-krevetni – 4000 din/noć
 • Ishrana po osobi – 2500 din ukupno
 • Kotizacija sa svečanom večerom 1500 din

Ukupan trošak po osobi je 6000 din. Deca do 7 godina ne plaćaju učešće ni spavanje (ukoliko spavaju sa roditeljima u krevetu).

Zbog ograničenog broja mesta i želje da što više ljudi učestvuje molimo da se rezervišu celi apartmani, a da gosti sami planiraju sa kime ga dele. Obeshrabrujemo korišćenje apartmana kao jednokrevetnih zbog želje za većim brojem učesnika. 

Sav prihod od rabata koji smo dobili na cenu i kotizacije je namenjen projektu Rotary E-kluba „Mladi su budućnost„: www.rotaryeclubd2483.org

Aktivnosti

Petak
Dolazak učesnika, domaća večera,. Predstavljanje Divčibare Ski Resort (
www.divcibareskiresort.com).

Subota

Domaćinski doručak.
Šetnja, planinarenje, panoramska vožnja žičarom, vožnja vozićem po Divčibarama, vožnja bicikli, speleološki sistem, sakupljanje lekovitog bilja… Sve po izboru.
Ako bude vedro biće omogućeno posmatranje teleskopom.
Kotlić za ručak.
Svečana večera sa Rotary sastankom.

Nedelja

Domaćinski doručak, lagana šetnja, domaći čajevi…

Smeštaj
Vila Plamenac je novi ugostiteljski objekat koji pruža mogućnost smeštaja na jednoj od najlepših planina zapadne Srbije. Predstavlja jedinstvo modernog i tradicionalnog, smeštaj u luksuznim apartmanima koji su locirani u netaknutoj prirodi. Sam položaj objekta kao i njegova orijentacija u borovoj šumi obezbeđuje prijatan pogled iz svake apartmanske jedinice na prepoznatljiv pejzaž Divčibara. Zadovoljavanje potreba korisnika usluga kao što je forma zdravog i aktivnog odmora, zadovoljavanje potreba turista naklonjenim avanturističkim aktivnostima koji uključuju izazov, posedovanje  sadržaja koji pruža mogućnost relaksacije, Udaljena oko 300m od glavne saobraćajne ose Divčibara, Vila Plamenac ima veoma povoljnu prostornu dispoziciju u kontekstu celokupnih Divčibara. Više na: 
www.vilaplamenac.rs 

Divčibare

U centralnom delu Maljena, jugoistočno od Valjeva, na udaljenosti od 38 km, nalaze se Divčibare, poznato planinsko turističko mesto. Divčibare su planinsko polje koje se pruža od Crnog vrha, Paljbe i Golubca do Kraljevog stola i Velikog brda. Divčibare leže na nadmorskoj visini od oko 980 metara. Visovi koji okružuju Divčibare, pored toga što ih štite od vetrova, predstavljaju mesta sa kojih se pruža izvanredan vidik, ne samo na delove masiva Maljena i njegovu bližu okolinu, već i na neke udaljenije krajeve Srbije. Više na: 
http://kej.rs/vilaplamenac/?page_id=168

Prijavljivanje

Broj mesta je ograničen, a prijave se mogu izvršiti do 
30. aprila 2017. godine na email caslav@divcibareskiresort.com. Kontakt osoba je Časlav Maksimović.

Vidimo se!

Nikola Božić
charter predsednik E-kluba

Info o dogadjaju

 • Početak:
  19 маја @ 06:00 pm
 • Kraj:
  21 маја @ 05:00 pm

Organizator

Mesto dogadjaja