Loading Događaji

Rotari Trening Dan

28/05/2017 @ - 28/05/2017 @

Dragi izabrani predsednici klubova,
Dragi predsednici klupskih Komiteta za fondaciju,
Dragi klupski rukovodioci projekata,
Dragi predsednici klupskih Komiteta za članstvo,
Dragi Rotarijanci, članovi klubova i prijatelji u Rotaryju!

Pozivam vas da u nedelju 28.05.2017. prisustvujete ROTARI TRENING DANU, koji se organizuje u hotelu „M“, Bulevar oslobodjenja 56A, Beograd i da uzmete učešće u jednom od pet ponuđenih seminara:

– Distriktna trening Skupština (DTA) – kojoj prisustvuju izabrani predsednici klubova,

– Seminar Rotari Fondacije (TRF) – kome prisustvuju predsednici klupskih komiteta za RF,

– Seminar za upravljanje grantovima – kome prisustvuju klupski rukovodioci projekata,

– Seminar o članstvu – kome mogu da prisustvuju SVI Rotarijanci,

– Club Membership Chair seminar (CMC)-kome prisustvuju predsednici Komiteta za članstvo.

Distriktna trening skupština (DTA), OBAVEZNA je za sve izabrane predsednike klubova, a OTVORENA i za sve zainteresovane Rotarijance. U slučaju da je izabrani predsednik objektivno sprečen da prisustvuje, dužan je da mi predloži zamenu (predstavnika iz svog kluba), a koja podleže mom odobrenju. Na Skupštini ćemo, osim uobičajenih edukativnih tema imati i važan zadatak – usvajanje predloga finansijskog plana za 2017-18, a koji ću dostaviti izabranim predsednicima klubova.

Na Seminaru Rotari fondacije (TRF) i Seminaru za upravljanje grantovima (GM), koji su OBAVEZNI za predsednike klupskih komiteta za fondaciju i klupske rukovodioce projekata, ali i OTVORENI za sve zainteresovane Rotarijance, biće obrađene teme vezane za Rotari fondaciju, kreiranje, sprovođenje i implementaciju grantova.

Seminar za članstvo (MEM) je OTVOREN ZA SVE zainteresovane Rotarijnce, a ove godine će biti pogotovu orijentisan ka „mladjem“ članstvu, tačnije ka članovima sa kraćim Rotari stažom. Edukativne i informativne je prirode. Preporučujem svakom predsedniku da na ovaj seminar OBAVEZNO uputi sve članove koji su primljeni u klub tokom poslednje dve rotarijanske godine.

Club Membership chair Seminar (CMC) je namenjen predsednicima klupskih komiteta za članstvo. Organizuje se po prvi put u našem Distriktu. Cilj seminara je edukovanje polaznika za očuvanje postojećih i uspešniju i bolju akviziciju novih članova.

Ove godine, ulogu domaćina trening dana će, pored aktuelnog Guvernera Velje Zolaka i mene, odigrati i Rotari klub Beograd Čukarica, sa predsednikom Djordjem Jovičićem. Mi ćemo se, zajedno sa predavačima, svi zajedno potruditi da vam taj dan ostane u lepom sećanju.

Svi detalji oko kotizacije, načina prijavljivanja i rokova, dati su na plakatu, koji je u prilogu. Ukoliko neko rezerviše smeštaj u hotelu „M“, prijavljivanje se vrši direktno ka hotelu. Kotizacija se plaća na sam dan događaja, prilikom registracije.

Detaljna agenda trening dana, spisak tema i predavača, biće dostavljeni 7 dana pre trening dana.

Menjajmo stvari (MAKING A DEFFERENCE)!!!

Vaš u Rotaryju,

Bane Randjelović
District Governor 2017-18,
District 2483 Montenegro&Serbia

Info o dogadjaju

  • Početak:
    28 маја @
  • Kraj:
    28 маја @

Organizator

Mesto dogadjaja

Beograd

Bulevar Oslobođenja 56a Srbija