Loading Догађаји

RC Novi Sad Dunav – Noć muzeja "Osvetlimo Rotary"

18/05/2017 @ - 25/05/2017 @

 

NAJAVA

Rotari klub Novi Sad-Dunav predstaviće se na ovogodišnjoj “Noći muzeja” dokumentarno- edukativnom izložbom o Rotari pokretu „Osvetlimo Rotary“, koja je namenjena lokalnoj zajednici, povodom 100. godišnjice Rotari fondacije.

Izložba će biti otvorena za posetioce od 18. do 25. maja 2017. godine, u prostoru novosadske Galerije Bel Art (Bulevar Mihajla Pupina 17). Autori izložbe su naši članovi Vesna Latinović i Milan Dimitrić

Tema ovogodišnje “Noći muzeja” su Velike i male revolucije.

Cilj naše izložbe je upoznavanje i demistifikacija uloge Rotari pokreta, uz “druženje i služenje” zajednici. Predstavićemo publici Rotari pokret, istoriju pokreta u Srbiji, ispričati priču o našim postignućima, te pozvati posetioce da nam se pridruže u interaktivnom programu.

Revolucija je reč čije značenje vezujemo za prelomne istorijske trenutke, za promene sistema i epoha. Pored ovih velikih, “istorijskih”, revolucija, postoje i one male, koje se dešavaju svakoga dana, uporno, i koje su “manje važne”. Ali, upravo te “male revolucije” – menjaju na bolje nas i naše okruženje.

Zvaničnu prezentaciju možete pogledati na sledećem linku.

Dobro došli!

Info o dogadjaju

  • Početak:
    18 маја @
  • Kraj:
    25 маја @

Organizator

Mesto dogadjaja