Loading Događaji

RC Beograd Metropolitan i RTC Beograd Metropolitan – Obračun poslastičara – Blind Tasting

13/05/2017 @ 10:00 am - 13/05/2017 @ 02:00 pm

Obračun poslastičara – Blind Tasting

 

Dragi prijatelji,

sa posebnim zadovoljstvom pozivamo vas na humanitarnu akcija pod nazivom ˝Obračun poslastičara – Blind Tasting˝. Akcija će se održati 13. maja 2017. godine, u periodu od 10 – 14h u dvorištu škole Anton Skala u ulici Petra Čajkovskog 2a.

Za vas, i vaše porodice, pripremili smo nešto sasvim jedinstveno, za samo 500 RSD (1.000 RSD za porodice sa 3 ili više člana ) imaćete neograničen asortiman kolača i slatkiša napravljenih od strane Rotarijanaca i prijatelja Rotarija. Osim toga imaćete priliku da prisustvujete obračunu poslastičara amatera, gde će se 10 kandidata boriti za titulu najboljeg Rotari poslastičara. Ali čekajte to nije sve, kupovinom karte automatski postajete učesnik tombole gde vas čekaju zanimljive nagrade.

Celokupan iznos prikupljen od kotizacija i tombole idu osnovnoj školi “Anton Skala”, preciznije reparaciji i kupovini novih projektora i organizovanju jednodnevnog izleta u Zasavicu.

Cilj akcije nam je, ne samo da finansijski pomognemo, već i da skrenemo pažnju javnosti na neverovatan posao koji ova škola obavlja dugi niz godina i decu sa specijalnim potrebama koja je pohađaju.

Osnovna škola “Anton Skala“ bavi se vaspitanjem i obrazovanjem dece sa lakom, umerenom mentalnom ometenošću i autizmom. Prva je škola na Balkanu koja je otvorila odeljenje za obrazovanje i vaspitanje dece sa autizmom a do pre nekoliko godina je bila jedina u Srbiji.

U slučaju da želite da donirate svoje kolače i učestvujete u takmičenju za najboljeg Rotari poslastičara možete se prijaviti na dunjasmiley@gmail.com za više informacija.

Željno iščekujemo vaš dolazak!
Rotary Klub i Rotaract Klub Beograd Metropolitan.

 

Mesto: Dvorište škole Anton Skala u ulici Petra Čajkovskog 2a
Datum: 13. Maj 2017.
Vreme: 10 do 14h
Kotizcaija: 500 RSD
Dress Code: Casual / Kreativan
Telefon za prijavu takmičara: 060/0252 098
Email za prijavu: dunjasmiley@gmail.com

Info o dogadjaju

  • Početak:
    13 маја @ 10:00 am
  • Kraj:
    13 маја @ 02:00 pm

Organizator

Mesto dogadjaja