IZVEŠTAJ SA MANIFESTACIJE „DRUŽENJE I SLUŽENJE-ADA 2017“

Dana 17. juna 2017. godine u periodu od 10 do 17 časova Rotari klub Beograd Čukarica organizovao je desetu po redu tradicionalnu manifestaciju „Druženje i služenje-Ada 2017“ na Adi Ciganliji.

Na manifestaciji je bilo prisutno oko 200 gostiju-i to rotarijanci sa supružnicima iz 21 kluba, članovi rotarakta i interakta, naši porodični i poslovni prijatelji kao i naši prijatelji iz Crvenog Krsta Čukarice, KUD-a „Kriva Reka“ sa Kosova i Metohije i Muzičke škole „Vatroslav Lisinski“.

U tradicionalnom rotarijanskom delu programa izvršena je primopredaja dužnosti između starog predsednika Đorđa Jovičića i novog Snežane Lekan, kao i između Emilije Ivančajić, starog predsednika i Marka Ćukovića, novog predsednika Rotarakt kluba Beograd Čukarica.

Kao i svake godine uručene su stipendije i to: Dijani Gligorijević iz Muziče škole „Vatroslav Lisinski“ i Nadeždi Markovski, pobedniku slikarske kolonije Ada 2016.

U muzičkom delu programa nastupili su učenici iz MŠ „V.Lisinski“.

Slikarska kolonija je i ovoga puta imala veliki broj prijavljenih slikara (36) pa možemo očekivati odlične slike i dobar prihod sa aukcije 18. novembra 2017.godine na čarter proslavi kluba.

Hrana je kao i uvek bila izvanredna (riblja čorba-Neša „Vodenica“, pasulj restorana „Kod Neše“, pice iz picerije „Poncho“, roštilj iz restorana „Stara Trešnja“ i domaći specijaliteti koje su pripremile naše supruge).

Sav prihod sa manifestacije usmeriće se za stipendiranje najboljih učenika i za projekat „100 za 100“-100 projekata za 100 škola Srbije i Crne Gore.

 

U Beogradu, 19.06.2017.godine

Đorđe Jovičić                     Srđan Pavličić                    Snežana Lekan                 DGN Vladimir Matić

Predsednik 2016/17           Sekretar 2016/18              Predsednik 2017/18              Čarter predsednik