Izveštaj – Kruna uspeha

Poštovani prijatelji u rotariju,

sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavam da su u svečanoj sali Skupštine grada Beograda dana 07.12.2012. godine sedmi put po redu uručene nagrade „Kruna uspeha“ najperspektivnijim diplomcima beogradskog Univerziteta.

Na predlog žirija u sastavu Miša Lukić – predsednik UO „Publicis Grupe Srbija“, Dragan Hrnčić – dobitnik nagrade „Kruna uspeha“ iz 2008. godine i Vigor Majić – direktor istraživačke stanice „Petnica“, nagrade su uručene Jovani Milosavljević sa Rudarsko – geološkog fakulteta i Vladimiru Paunoviću sa Tehnološko  – metalurškog fakulteta.

Nagrade – „Rolex“ časovnici uručeni su kao dar porodične firme „Petit Geneve Petrović“ našeg rotarijanca Save Petrovića iz RC Zemun od strane Ambasadora Švajcarske federacije Jean-Daniel Rucha.

I ove godine bilo je teško izabrati između 13 diplomaca sa prosečnom ocenom višom od 9 koji su svoje izuzetno znanje dokazali i pisanjem eseja na zadate teme.

Želeći da se zahvalimo našem rotarijancu Savi Petroviću na svemu što on i njegova porodica čine za najuspešnije diplomce  prilika je da pozovemo sve naše klubove u Distriktu da podrže i pomognu najuspešnije đake, studente, mlade naučnike i sportiste jer su oni budućnost naše zemlje.

Mnogi naši klubovi već imaju akcije stipendiranja kao što je to RC Kikinda sa do sada preko 30 stipendista, RC Beograd – Čukarica za najbolje studente prve godine i pobednika likovne kolonije, RC Niš – Centar koji je osnovao fond za najbolje studente i mnogi drugi.

Predlažemo Vam da posvetite ovoj temi poseban sastanak Vašeg kluba i pokušate da nađete način kako da pomognete mladima i talentovanima u Vašoj lokalnoj zajednici.

Istovremeno, priključite ovoj temi i predloge koje smo Vam ranije poslali vezano za zapošljavanje mladih i nagrade Distrikta (Mihajlo Petrović Alas) za najbolje studente i doktorante sa naših fakulteta.

U očekivanju Vaših odgovora, primedbi i sugestija,

Rotarijanski pozdrav.

Prilog: Fotografije iz Skupštine grada

Vladimir Matić
Predsednik Komiteta za
služenje Distrikta 2483
Nikola Obradović
Guverner Distrikta 2483

Fotografije sa uručenja godišnje nagrade „Kruna uspeha“ najperspektivnijim diplomcima beogradskog Univerziteta u svečanoj sali Skupštine grada Beograda dana 07.12.2012. godine.

Porodica Petrović u punom sastavu

Voditelj programa Ivana Mihić

Obraćanje Ambasadora Švajcarske
Federacije Jean-Daniel Rucha

Dobitnici nagrada Jovana Milosavljević
i Vladimir Paunović sa Ambasadorom

Zajednička fotografija svih učesnika
na konkursu „Kruna uspeha“

DG Nikola Obradović sa domaćinom
Savom Petrovićem i Vladimirom Matićem