Loading Events

« All Events

Rotari Trening Dan

May 28

Dragi izabrani predsednici klubova,
Dragi predsednici klupskih Komiteta za fondaciju,
Dragi klupski rukovodioci projekata,
Dragi predsednici klupskih Komiteta za članstvo,
Dragi Rotarijanci, članovi klubova i prijatelji u Rotaryju!

Pozivam vas da u nedelju 28.05.2017. prisustvujete ROTARI TRENING DANU, koji se organizuje u hotelu „M“, Bulevar oslobodjenja 56A, Beograd i da uzmete učešće u jednom od pet ponuđenih seminara:

– Distriktna trening Skupština (DTA) – kojoj prisustvuju izabrani predsednici klubova,

– Seminar Rotari Fondacije (TRF) – kome prisustvuju predsednici klupskih komiteta za RF,

– Seminar za upravljanje grantovima – kome prisustvuju klupski rukovodioci projekata,

– Seminar o članstvu – kome mogu da prisustvuju SVI Rotarijanci,

– Club Membership Chair seminar (CMC)-kome prisustvuju predsednici Komiteta za članstvo.

Distriktna trening skupština (DTA), OBAVEZNA je za sve izabrane predsednike klubova, a OTVORENA i za sve zainteresovane Rotarijance. U slučaju da je izabrani predsednik objektivno sprečen da prisustvuje, dužan je da mi predloži zamenu (predstavnika iz svog kluba), a koja podleže mom odobrenju. Na Skupštini ćemo, osim uobičajenih edukativnih tema imati i važan zadatak – usvajanje predloga finansijskog plana za 2017-18, a koji ću dostaviti izabranim predsednicima klubova.

Na Seminaru Rotari fondacije (TRF) i Seminaru za upravljanje grantovima (GM), koji su OBAVEZNI za predsednike klupskih komiteta za fondaciju i klupske rukovodioce projekata, ali i OTVORENI za sve zainteresovane Rotarijance, biće obrađene teme vezane za Rotari fondaciju, kreiranje, sprovođenje i implementaciju grantova.

Seminar za članstvo (MEM) je OTVOREN ZA SVE zainteresovane Rotarijnce, a ove godine će biti pogotovu orijentisan ka „mladjem“ članstvu, tačnije ka članovima sa kraćim Rotari stažom. Edukativne i informativne je prirode. Preporučujem svakom predsedniku da na ovaj seminar OBAVEZNO uputi sve članove koji su primljeni u klub tokom poslednje dve rotarijanske godine.

Club Membership chair Seminar (CMC) je namenjen predsednicima klupskih komiteta za članstvo. Organizuje se po prvi put u našem Distriktu. Cilj seminara je edukovanje polaznika za očuvanje postojećih i uspešniju i bolju akviziciju novih članova.

Ove godine, ulogu domaćina trening dana će, pored aktuelnog Guvernera Velje Zolaka i mene, odigrati i Rotari klub Beograd Čukarica, sa predsednikom Djordjem Jovičićem. Mi ćemo se, zajedno sa predavačima, svi zajedno potruditi da vam taj dan ostane u lepom sećanju.

Svi detalji oko kotizacije, načina prijavljivanja i rokova, dati su na plakatu, koji je u prilogu. Ukoliko neko rezerviše smeštaj u hotelu „M“, prijavljivanje se vrši direktno ka hotelu. Kotizacija se plaća na sam dan događaja, prilikom registracije.

Detaljna agenda trening dana, spisak tema i predavača, biće dostavljeni 7 dana pre trening dana.

Menjajmo stvari (MAKING A DEFFERENCE)!!!

Vaš u Rotaryju,

Bane Randjelović
District Governor 2017-18,
District 2483 Montenegro&Serbia

Facebook Twitter Email

Details

Date:
May 28

Venue

Hotel M
Buleva

Organizer

Rotary District 2483